Certificaten

Van Asch infrastructuur is ISO- en VCA-gecertificeerd. Al onze certificaten en onze beleidsverklaring zijn via onderstaande links te downloaden.

ISO certificaat QSC 456 – nieuw 2025

VCA 360 – nieuw 2025

Beleidsverklaring 2023

Opleiding

Opleiden is investeren in de toekomst.

Omdat wij veel waarde hechten aan vakkundig en gekwalificeerd personeel is een goede opleiding belangrijk.
Ons bedrijf is daarom aangesloten bij het Samenwerkingsverband Praktijkopleidingen Grond-, Water- en Wegenbouw (kortweg SPG) te Nieuwegein.

spg-logo        SPG Utrecht / ‘t Gooi

Het SPG zorgt voor de aangesloten aannemingsbedrijven voor de werving en opleiding van jongeren tussen 16 en 26 jaar, die een vak willen leren in de infrastructuur. De beroepen waarvoor je kunt worden opgeleid zijn: straatmaker, riolerings/wegenwerker, waterbouwer, machinist en machinemonteur.
De theorie (normaal 1 dag per week) volg je bij een ROC, de praktijk (4 dagen per week) doe je op bij ons bedrijf of bij één van de andere aangesloten leerbedrijven in de regio.

Voor aanvullende informatie en aanmelding kan je rechtstreeks contact opnemen met het SPG.
Wil je meer weten, kijk dan op de website www.spgmn.nl.

Ook is ons bedrijf door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf. De kwaliteit van ons bedrijf als opleider in het algemeen wordt periodiek gecontroleerd. Ook onze erkende leermeesters volgen regelmatig bijscholing om de kwaliteit te waarborgen.

Terug naar overzicht